Home · Muziek-agenda ·  Gastenboek ·  Cd's
Concert archief

1 |2 | 3 | 4 | 5 |   Volgende pagina
Concerten per pagina :

Jubileum NegienotJubileum Negienot
Datum: 17-02-2018

Zaterdagavond viert Symfonisch Ensemble Negienot haar 20 jarig jubileum. Dit gaan ze vieren met een groots concert in de Bron te Hardinxveld Giessendam. Deze ruime kerkzaal leent zich uitstekend voor concerten met orkest. Gastmedewerking wordt verleend door pianist Mark Brandwijk. Hij zal onder andere soleren in een deel uit een pianoconcert van Beethoven.  Negienot o.l.v. Reinier Korver zal zelfstandig klassieke en geestelijke orkestwerken uitvoeren maar ook in samenwerking met het prachtige Jongerenkoor Glory onder leiding van Mark Brandwijk. Allen hartelijk welkom. Aanvang 19:30 uur. Gratis consumptie in de pauze. 
Lees meer...

Virtuoos KlassiekVirtuoos Klassiek
Datum: 16-02-2018

 Kom de sfeer proeven tijdens een ultiem en intiem concert in het oude kerkje van Sleeuwijk, nabij Werkendam. Duo Virtuoso (Mark Brandwijk & Reinier Korver) concerteren quatre-mains op de romantische vleugel, en ook op het sprankelende orgel wat het kerkje rijk is. Danïel Sieczkowski speelt een bijzondere rol tijdens dit concert met zijn 2 accordeons. Met als hoogtepunt een door hemzelf geschreven compositie met als titel "Canon voor de vreemde vogels". Nieuwsgierig? Bekijk hier de promo van het concert en kom luisteren op 16 februari. aanvang 20:15 uur. In de pauze kunt u gezellig genieten van een kopje koffie of thee.   
Lees meer...

Nieuwjaarsconcert Duo VirtuosoNieuwjaarsconcert Duo Virtuoso
Datum: 27-01-2018

 Op 27 januari 2018 organiseert Duo Virtuoso – Mark Brandwijk en Reinier Korver – voor het zevende jaar op rij een nieuwjaarsconcert. Net als de afgelopen jaren is het decor hiervoor de Grote of St. Catharijnekerk in Heusden. Duo Virtuoso krijgt tijdens het concert gezelschap van verschillende gastmusici, die gezamenlijk afwisselend, origineel en verrassend musiceren rondom het thema ‘Water & Vuur’.  Alisa van Dijk: Viool Jaap Klootwijk: Slagwerk Koperensemble Schoonhoven o.l.v. Jantine Kalkman.  Duo Virtuoso bespeelt de 2 orgels en vleugel met als hoogtepunt de quatre-mains uitvoering van de Moldau van Smetana! Aanvang 19:30 uur. In de pauze kunt u en jij onder het genot van een bakje koffie/thee/fris en wat lekkers gezellig met elkaar bijpraten. Met andere woorden: Een heerlijk avondje uit! 


Lees meer...


zangavondzangavond
Datum: 21-10-2017

Op zaterdag 21 oktober wordt er een mannenkoorconcert georganiseerd in de Triumfatorkerk in Katwijk aan Zee voor Helpende handen. aanvang: 19.30 uur. Medewerkenden:
  • Samengesteld mannenkoor o.l.v. Hugo van der Meij
  • Mannenensemble Maranatha o.l.v. Willem Nijhof
Orgel: Reinier Korver Piano: Hendrik van Veen Panfluit: Jolanda van de Wege Meisjessopraan: Noortje Colijn  
Lees meer...

concert Duo Virtuosoconcert Duo Virtuoso
Datum: 14-10-2017

Zin in een heerlijk muzikaal menu vol passie en virtositeit?! Kom dan op zaterdagavond 14 oktober naar de Hervormde Janskerk in Mijdrecht. Duo Virtuoso (Mark Brandwijk en Reinier Korver) spelen hier voor u en jou een heerlijk programma vol verrassingen. Dit in de unieke combinatie orgel en piano, maar ook quatre-mains op het mooie Bätz-orgel en de piano.  aanvang: 20:00 uur kerk open: 19:30 uur 
Lees meer...

Benefietconcert Benefietconcert
Datum: 17-06-2017

Zaterdag 17 juni, Benefietconcert Grote Kerk Gorinchem onder leiding van Mirjam Verboom. Solist is onder andere Frans Korpushoek van Sela.  Reinier Korver speelt en soleert op het prachtige Bätz-Witteorgel. aanvang 19:30 uur. welkom!
Lees meer...

concert tussen pasen en pinksterenconcert tussen pasen en pinksteren
Datum: 27-05-2017

 Zaterdag 27 mei organiseert het gemengd koor "Sjier Hasjiriem" uit Werkendam een concert met als thema "Tussen pasen en pinksteren" in de prachtige Hervormde kerk van Nieuwpoort. Gastkoor is mannenkoor de Lofstem uit 's Grevelduin Capelle o.l.v. Dick de Jong. De aanvang van het concert is 19:30 uur. Organisten: Hugo van der Meij en Gerit Kazen
Lees meer...

VoorjaarsconcertVoorjaarsconcert
Datum: 22-04-2017

 Op 22 april 2016 wordt er in de Hervormde Kerk van Lexmond een voorjaarsconcert gegeven door een verrassende muzikale combinatie. De jonge solisten Tenira Sturm (17) en Lisanne Leeuwenkamp (21) zingen samen met Duo Virtuoso, bestaande uit Mark Brandwijk en Reinier Korver. Daarnaast werkt ook het Christelijke Gemengd Koor Con Amore o.l.v. Reinier Korver mee. De musici spelen en zingen rondom het thema ‘Uw trouw duurt tot in eeuwigheid’. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Geloofstoerusting.nl. Het concert begint om 19.30 uur. Jong en oud zijn van harte welkom! Het programma van de avond is een prachtige mix van solistische muziek, koormuziek en instrumentale muziek. Op het ene moment zingen Tenira en Lisanne solistisch een aantal prachtige liederen, die zowel ingetogen als uitbundig zijn. Op het andere moment zingen ze gezamenlijk met het koor Con Amore. Het koor zingt daarnaast ook apart een aantal stukken, en Duo Virtuoso verzorgt instrumentale intermezzo’s op vleugel en orgel. Er is ook volop ruimte voor samenzang. Alle bewerkingen van de stukken zijn speciaal voor dit concert gemaakt en uitgezocht. In de pauze van het concert kunnen de bezoekers onder het genot van een kopje koffie, thee of fris gezellig praten met elkaar of met de musici. Kortom, een leuke muzikale avond voor jongeren en ouderen, en voor het hele gezin
  • Datum zaterdag 22 april 2017, 19:30
  • Locatie Hervormde Kerk Lexmond
  • Medewerkenden Lisanne Leeuwenkamp, Tenira Sturm, Duo Virtuoso en Gemengd Koor Con Amore o.l.v. Reinier Korver. Spreker: Marcel Vroegop (Geloofstoerusting).

Lees meer...

Duo Virtuoso en Mirjam Hardenbol in concert!Duo Virtuoso en Mirjam Hardenbol in concert!
Datum: 24-02-2017

 Wegens succes op nieuw een concert met Duo Virtuoso en Mirjam Hardenbol in het Sleeuwijkse kerkje aan de dijk tussen Werkendam en Sleeuwijk! Hartelijk welkom om dit concert, waarbij u alles van zeer dichtbij kunt meemaken, te bezoeken. Duo Virtuoso zal de vleugel en het orgeltje vierhandig gaan beroeren in een prachtig origineel repertoire. Mirjam laat met haar fluit en piccolo de virtuoze klanken door het kerkje galmen alsof het niks is. Uiteraard kunt u in de pauze weer genieten van koffie en thee.  Kom het meemaken! Een concert zoals een concert hoort te zijn! De perfecte balans tussen goede muziek en ontspanning!  aanvang 20.00 uur
Lees meer...

Klassiek op de RozenhofKlassiek op de Rozenhof
Datum: 04-02-2017

 Sfeervol concert in een prachtige woonboerderij in Doornspijk onder de titel klassiek in de Rozenhof! De ideale gelegenheid om even heerlijk een avondje te ontspannen en genieten! Duo Virtuoso speelt prachtige muziek op Allen-orgel en vleugel in alle combinaties. Dus ook quatre-mains op het orgel en op de vleugel. Tot ziens in Doornspijk! Aanvang 19.30 uur    
Lees meer...

Nieuwjaarsconcert Duo VirtuosoNieuwjaarsconcert Duo Virtuoso
Datum: 28-01-2017

 Traditioneel Nieuwjaarsconcert Duo Virtuoso in de Grote Kerk in Heusden, dit jaar met het thema \'Frankrijk\'! Een heerlijk avondje langs de Franse kusten, door Parijs, naar vervlogen tijden; romantisch én stoer, achteroverleunend én op het puntje van de stoel zittend, relaxed én adembenemend! Medewerkenden zijn:
  • Koperkwintet o.l.v. Rene van Tilborg
  • Daniel Sieczkowski, accordeon
  • Jaap Klootwijk, percussie
  • Duo Virtuoso, orgels en vleugel
Ook kunt u voordelig eerst pannenkoeken eten bij de Pannekoekenbakker in Heusden! bestel nu combikaartjes voor pannenkoek en concert via onderstaande link!   Komt u meegenieten?  reserveren kunt u hier.
Lees meer...

samenzangavondsamenzangavond
Datum: 05-11-2016

 De jonge organist Joost van Barneveld organiseert met een paar vrienden een samenzangavond in de chr.ger. kerk in Werkendam. Dit doen ze namens een grote actie van de Gomarus scholengemeenschap waarmee ze geld ophalen voor minder bedeelden in Bolivia. Uiteraard is er tijdens de avond een collecte voor de actie. Joël van Barneveld zal een aantal nummers op de piano spelen als intermezzo en Reinier Korver zal ook een deel van de samenzang op zich nemen. aanvang 19.30 uur. Hartelijk welkom om dit project te steunen!
Lees meer...

Presentatie nieuwe koorcdPresentatie nieuwe koorcd
Datum: 22-10-2016

 Zaterdagavond 22 oktober 2016. Groots opgezet cd-presentatieconcert van de nieuwe koorcd 'Drie-enig God, U zij al d'eer' met koren en bewerkingen van Reinier Korver!  Medewerkenden: Comt nu met Sangh uit Veen; Con Amore uit Noordeloos; Sjier Hasjiriem uit Werkendam en Symfonisch ensemble Negienot uit Capelle aan de Ijssel. Orgel en piano: Mark Brandwijk, Trompet: Wilco Offermans en Vioolsolo: Aalt van de Beek. Aanvang 19:30 uur. 
Lees meer...

Spectaculair dubbelconcert Duo VirtuosoSpectaculair dubbelconcert Duo Virtuoso
Datum: 21-10-2016

Spectaculair concert op piano en orgel

DUO VIRTUOSO : Mark Brandwijk en Reinier Korver

Kruiskerk Huizen (Jacob Wassenaerstraat 1)

vrij parkeren.

aanvang 20.00 uur. 

kaarten vanaf een half uur voor aanvang in de kerk verkrijgbaar
Lees meer...

OrgelmiddagOrgelmiddag
Datum: 15-10-2016

Orgelmiddag door vijf jonge toppers op orgel

Arjan Wouters, Hendrik van Veen, Hugo van der Meij

Jan Rozendaal en Reinier Korver

Hervormde kerk Venhuizen

(Kerkweg 113, 1606 AP)(met beamer)

vrij parkeren naast de kerk

aanvang 14.30 uur 

kaarten voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar

e-mail: orgel.venhuizen@gmail.com 
Lees meer...

ZangavondZangavond
Datum: 07-10-2016

Vrijdagavond 7 oktober wordt er in  de Ger. Gem van Zwijndrecht een koorzangavond georganiseerd. Medewerkende koren zijn Canticum uit Zwijndrecht o.l.v. Jaco vd Have en Comt nu met Sangh uit Veen o.l.v. Reinier Korver. Orgel: Jan Rozendaal. Aanvang 19:30 uur
Lees meer...

Quatre mains concert Duo VirtuosoQuatre mains concert Duo Virtuoso
Datum: 29-09-2016

Beste liefhebber van pianomuziek, nu heeft u uw kans! Duo Virtuoso gaat voor de 4e keer optreden in Wijkestein in Wijk en Aalburg. vierhandig op de vleugel. In deze kamermuzikale sfeer kunt u gaan genieten van vele muzikale hoogstandjes. Mis het niet. De aanvang van het concert is 20.00 uur.
Lees meer...

cd-presentatieconcert Duo Virtuosocd-presentatieconcert Duo Virtuoso
Datum: 24-09-2016

Hebt u het eerste presentatieconcert van de cd "Ode to the Orchestra" gemist? Dan is dit uw kans! Kom om zaterdagavond 24 september 2016 naar de prachtige St. Maartenskerk in Tiel. U gaat dingen horen waarvan u niet wist dat het kon op orgel en piano!  Duo Virtuoso (Mark Brandwijk en Reinier Korver) gaan de uitdaging aan door u het gehele cd-repertoire te laten horen in 1 concert! Oorlogstaferelen maar ook lieflijke melodieen wisselen elkaar af. En dat alles in een orkestraal sfeertje! Dit moet u meegemaakt hebben. Uiteraard is tijdens het concert de cd te koop, om het thuis of in de auto nog eens dunnetjes over te doen. Aanvang 19:30 uur.
Lees meer...

concert Duo Virtuosoconcert Duo Virtuoso
Datum: 16-09-2016

Vrijdagavond 16 september reist Duo Virtuoso naar de gereformeerde kerk te Andijk om daar een vierhandig concert te verzorgen op orgel en vleugel. Ook zullen zij optreden in een aantal quatre mains stukken op de piano. In de pauze kunt u weer heerlijk bijpraten en genieten van koffie/thee. Hartelijk welkom op de altijd weer gezellige en ontspannen concerten van Duo Virtuoso! Aanvang 20:00 uur 
Lees meer...

orgelconcert met cd presentatieorgelconcert met cd presentatie
Datum: 06-08-2016

Zaterdagmiddag 6 augustus verzorgt Reinier een orgelconcert in de concertserie van de St. Maartenskerk te Zaltbommel. Hij speelt een programma met allemaal Zuid Duitse orgelmuziek. De nadruk zal liggen op muziek van Justin Heinrich Knecht. Tijdens het concert zal Reinier zijn nieuwe orgelcd met werken van Knecht presenteren.  Aanvang van het concert is 16.00 uur. Het duurt ongeveer een uurtje.
Lees meer...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 |   Volgende pagina
Winkelmand

Uw winkelmandje is nog leeg

Laatste nieuws

Vanaf deze week is er een nieuwe website online! Kijk op www.brabantsorgelproject.com en abonneer je op het gelijknamige youtubekanaal! Vanaf zaterdag 2 december 2017 komt er wekelijks een nieuwe orgelvideo online.

Eerstvolgend concert
Geen concert gevonden
Aantal bezoekers online

Er is een bezoeker online.